Už máte dost nekvalitního jídla a chcete jíst jídla Z PŘIROZENÝCH POTRAVIN?
Máte věčné PROBLÉMY S TRÁVENÍM, proto se chcete stravovat BEZ LEPKU A MLÉKA nebo prostě jen jinak než je běžné?
Chcete si proto VAŘIT SAMI, ale nevíte, jak si jídla z přirozených surovin doma jednoduše připravit?
I já jsem se kdysi zabývala těmito otázkami. Chtěla jsem jíst kvalitněji, více využívat základní suroviny. Dnes už je "jiný" jídelníček mou běžnou praxí.
A můžu to naučit i Vás.
Ukážu Vám, že změna stravování není tak složitá, jak se na první pohled může zdát.
Sepsala jsem proto pro Vás tyto eBooky s postupy, jak jednotlivé základní (veganské) suroviny upravovat. Každý eBook se věnuje jednotlivé skupině potravin.
Co přesně jsou obiloviny, jak na jejich základní přípravu a co všechno z nich připravit.
Více detailů ZDE.
Cena: 350 Kč
Jak používat ořechy a semena, jak s nimi vytvořit alternativy k mléčným výrobkům i pečivu.
Více detailů ZDE.
Cena: 350 Kč
Co přesně jsou luštěniny, jak na jejich základní přípravu a co všechno z nich připravit.
Více detailů ZDE.
Cena: 350 Kč
Zelenina
Jak připravovat zeleninu. Způsoby přípravy, použití a benefity různých druhů zeleniny.
Připravuji
Představte si, že už nemusíte pátrat po nejrůznějších informacích, jak které suroviny použít, trávit hodiny čtením toho, který postup je ten správný.
Představte si, že máte v tom jasno, protože víte, co a hlavně proč tak vařit.
Cesta změny ve stravování ale nebyla jednoduchá. Na začátku mi připadalo vše složité, bylo těžké najít si k tomu všechny informace, zorientovat se v nich, udělat si svůj vlastní názor.
Má touha objevovat nové možnosti a zároveň mé chronické trávicí problémy mě ale poháněly k tomu zkoušet jíst a vařit jinak, poznávat nové potraviny a experimentovat s nimi v kuchyni, nebát se nových chutí. Soustředila jsem se na to využívat především základní suroviny. Co nejméně průmyslově zpracované potraviny, co nejméně umělých dochucovadel, konzervantů.
Za tu dobu jsem tak nasbírala spoustu informací a zkušeností, jak jednoduše pracovat se základními potravinami. Ráda se s Vámi o ně podělím, protože vím, že začátek není nikdy jednoduchý.
Kdo jsem?
Jmenuji se Lada Ševecová. Cesta životem mě provázela různými oblastmi. Vystudovala jsem farmacii, poté obor sociální práce se zaměřením na psychoterapii, aktuálně se věnuji studiu klinické naturopatie.
Za tímto směřováním stály i mé vlastní chronické problémy, včetně neustálých problémů s trávením. Mimo jiné jsem na sobě vyzkoušela různé výživové směry, absolvovala jsem mnoho dalších kurzů, díky kterým jsem na problémy psychické i fyzické mohla nahlížet z mnoha stran.
Díky tomu jsem byla též schopna zorientovat se v nutričních otázkách jednotlivých potravin. Ve svém každodenním životě den co den experimentuji s potravinami i ve své kuchyni, protože ráda zkouším nové věci.
E-booky Netradičně tradičně
Tyto e-booky jsou tedy vhodné pro:
- úplné začátečníkyDozvíte se i ty úplně základní postupy, hezky krok za krokem.
- mírně pokročiléZákladní přípravu znáte, ale rádi byste věděli, jak jinak se dají suroviny použít.
- pokročiléPřípravu kuchyni máte sice v malíku, ale rádi byste svůj jídelníček obohatili o nové postupy a suroviny.
Co přečtením získáte:
- Objevíte, že vaření ze základních surovin NENÍ tak TĚŽKÉ a časově náročné.
- Objevíte, že při použití základních surovin můžete dát velký prostor své KREATIVITĚ a vytvořit díky malým obměnám spoustu jídel.
- Naučíte se nové postupy, jak vařit i BEZ LEPKU, MLÉKA či vajec, pokud je chcete ve svém jídelníčku vynechávat.
- Dostanete tipy, jak vařit s ohledem na dobrou STRAVITELNOST.
- Naučíte se, jak kvalitní jídlo připravit i MALÝM DĚTEM.
ČAS
ZÁBAVA
BEZ NÁMAHY
TĚLESNÝ KOMFORT
DUŠEVNÍ SPOKOJENOST
PENÍZE
O e-boocích napsali...
Chci, aby naše jídlo bylo co nejvíce přirozené, ale bála jsem se, že příprava je moc těžká. Ale opak je pravdou. Většinu surovin má téměř každý doma, recepty jsou jednoduché a dají se krásně měnit podle toho, co zrovna doma mám za surovinu. Tyto eBooky nabízí postupy, jak připravit jednoduchá a rychlá jídla z kvalitních základních surovin s tradičními postupy přípravy, vynikající chuťově i výživově.
V dnešní době je velké množství dohledatelných informací ohledně stravy, ale je těžké se mnohdy vyznat v protichůdných názorech. Tyto eBooky jsou výsledkem skvělého propojení teorie a vlastní praxe autorky, která systematicky, komplexně a přehledně zpracovala problematiku jednotlivých přirozených surovin. V eBoocích je vysvětleno také spoustu pro mnohé neznámých surovin, jako čirok, teff, kamut, miso, shoyu, umeocet, psyllium, tapiový škrob, agar-agar aj. "Zdraví si nelze koupit, ale zdravě jíst a pečovat o vnitřní harmonii jídlem může každý."
E-booky splnily mé očekávání. Jako člověk, který se „zdravým stravováním“ začíná a zároveň nemám čas ani chuť si informace dlouze načítat, velmi oceňuji základní informace „jak na to“ a postupy pro úplného začátečníka.
Můj prvotní dojem - PROČ TO JAKO TAKHLE NEVAŘÍM, KDYŽ JE TO TAK JEDNODUCHÉ?! Jdu si hned objednat zrno i další dochucovadla, o kterých je v eBooku řeč! Ebook doporučuji i pro mámy s dětmi - dozví se, jak na zdravé a rychlé svačinky do školy, nebo třeba rychlou pizzu k večeři.
Vzpomínám si, jak bych tehdy při začátcích byla ráda, kdyby mě někdo navedl, poradil, ukázal...
Pokud to se změnou jídelníčku myslíte vážně a rádi využijete rady někoho zkušeného, jsou pro Vás mé eBooky jako dělané.
Ráda se stanu průvodcem na Vaší cestě.