OBILOVINY

Netradičně tradičně

Jak jednoduše na přípravu obilovin

Cena 350 Kč

Co konkrétně v eBooku najdete?

  • Úvod
    Jaká byla moje cesta a proč má smysl vařit ze základních surovin.
  • Trochu teorie na začátek
    Co všechno zahrnuje pojem obiloviny, včetně toho, které obiloviny jsou lepkové a které a bezlepkové. Dozvíte se, co je vlastně lepek a kdy lepek vadit nemusí a proč.
  • Seznámení s přísadami a ochucovadly, které doporučuji používat.
  • Tipy na pomůcky, které při vaření využijete.
  • Jak na základní přípravu obilovin
    Jak obiloviny správně vařit a proč. Nabízím i obecný postup pro vaření všech obilovin, především pro začátečníky, aby měli všechny informace při ruce.
  • Použití vařených i nevařenych obilovin k další přípravě
    Rozsáhlá kapitola o tom, na co všechno použít vařené i nevařené obiloviny.
  • Alternativy pečiva z mouky i bez mouky
    Jednoduché alternativy bezlepkového pečiva.

Co si tedy podle eBooku budete moct připravit?

V eBooku se dozvíte, jak na slané i sladké vaření a pečení, jak jednoduše na různé alternativy pečiva. Naučíte se, jak zakomponovat přímo do pokrmů i zeleninu.

Připravíte si:

  • různé PLACKY, TORTILLY, ROHLÍČKY
  • KNEDLÍKY, NOKY, OVOCNÉ KNEDLÍKY
  • CHLÉB (i bezlepkový)
  • PALAČINKY, LÍVANCE, VAFLE
  • KOLÁČE, DORTY
  • KAŠE
  • SLADKÉ KRÉMY

Reference

"V dnešní době, kdy je plno nemocí spojených s poruchou činnosti střev, jsem ráda za tento jednoduchý eBook, ve kterém se dozvíte, jaké obiloviny jsou s lepkem a jaké bez něj a jak je připravovat. Konkrétní recepty, rozhodně vyzkouším. Překvapilo mne, že nemám slévat vodu, ve které jsem obiloviny namáčela. Proč? To se dočtete v e-booku 😉."
Julie DvořákováPrůvodkyně životní změnou
"EBook s obilovinami mi rozšířil obzory o nové možnosti, co vše se dá z obilovin uvařit a dokonce i upéct. Překvapilo mě, že se obiloviny dají využít i nevařené. Každý recept je vždy i s fotografií, a takže vidíte i to, jak jídlo vypadá. Tento eBook doporučuji všem, kteří s dietou bez lepku a mléka začínají, ale i těm pokročilejším.
Aneta Štěpánkováhttps://anetastepankova.cz/
"Velmi oceňuji základní informace „jak na to“ a postupy pro úplného začátečníka jako jsem já. Vše je jasně popsané a zjistíte, že zdravě se stravovat a připravovat si zdravé jídlo doma není žádná věda. Navíc připravovat si např. mouku, knedlíky atd. doma vyjde levněji než kupované, i kdyby v obchodech se zdravou výživou. Navíc ani tam ne vždy je vše „zdravé“ a bez přidaných „éček“ a dalších látek."
Kateřina HamplováPoradkyně pro osobní rozvoj

Cena eBooku Obiloviny Netradičně tradičně je 350 Kč.

V E-booku najdete základní přípravu obilovin + 23 jednoduchých receptů, které se dají snadno obměňovat. 

Hlavní hodnotou tohoto eBooku je maximální SNAHA O JEDNODUCHOST. Informace jsou pečlivě shrnuty záměrně do co nejmenšího počtu stran tak, abyste je všechny měli při ruce.

  • Je to malá cena, pokud svou změnu jídelníčku myslíte OPRAVDU VÁŽNĚ. Pokud už se chcete přestat vymlouvat, že je to složité.
  • Je to CENA ZA JEDEN OBĚD v restauraci. Vy si za tuto cenu připravíte skvělých jídel nepočítaně.
  • Vaření ze základních surovin Vám může pomoci ulevit svému zažívání. Komfort v břiše je často k NEZAPLACENÍ.

K eBooku vám navíc dávám 14 dní garanci vrácení peněz.   

Pokud zjistíte, že jste čekali něco jiného a informace z eBooku nevyužijete, pak vám bez otázek vrátím peníze. Máte na to 14 dní od zakoupení tohoto eBooku. 

Představte si, jak už se umíte v kuchyni otáčet, víte co a jak.

Věřím, že skutečnost, že už umíte vařit ze základních surovin,má pro Vás mnohem větší hodnotu než cena tohoto ebooku.

Proto už nečekejte a pojďte se mnou do toho!

Stále váháte? Napadají Vás otázky?

  • Je ebook pro mne, pokud se v obilovinách zatím vůbec nevyznám a příliš nevařím?
    ANO. Ebook je koncipován tak, že nejdřív jsou vysvětleny úplné základy přípravy. Poté následuje část s konkrétními postupy, co z vařených i nevařených obilovin vytvořit. Používaná ochucovadla a ingredience najdete navíc v úvodu ebooku. Tedy vše na jednom místě, abyste nemuseli už žádné další informace shánět jinde.
  • Dozvím se v ebooku něco nového, když už obiloviny umím vařit?
    ANO. Tedy záleží samozřejmě, jak moc jste pokročilý/á. Pokud se vyznáte ve všech druzích obilovin a umíte z nich připravit téměř cokoliv, neměl by pro Vás ebook zřejmě smysl.
  • Informace z ebooku jistě najdu i někde jinde na internetu a to zdarma.
    ANO i NE. Spoustu informací opravdu najdete na internetu, problém je mnohdy ten, jak se v nich vyznat, když se tolik různí. Informace také nenajdete v takovéto ucelené formě v podobě jednoduchého manuálu. Bonusem ebooku jsou mé vlastní dlouholeté zkušenosti, které se do postupů promítají.
  • Co když zjistím, že ebook není pro mě, je na mě přesto moc složitý, nebo všechny postupy už dobře znám?
    Nevadí. Nabízím garanci 14 dnů na vrácení peněz bez udání důvodu. V tom případě bude stačit, pokud mi napíšete na můj email lada@ladasevecova.cz a já Vám bez řečí vrátím peníze zpět.
Pokud máte v souvislosti s eBookem jakýkoli dotaz, napište mi na e-mail lada@ladasevecova.cz.

Pokud to se změnou jídelníčku myslíte vážně a hodí se Vám rady někoho zkušeného, je pro Vás můj ebook jako dělaný.

"Co můžete udělat dnes, neodkladejte na zítřek."

Proto už nečekejte a pojďte se mnou do toho!